Carrière

RealizIT is een snelgroeiend IT-bedrijf dat altijd op zoek is naar goede IT-professionals. We zijn een jong, dynamisch team wat elkaar inspireert en versterkt. Iets voor jou?

Werken bij RealizIT

RealizIT is een snelgroeiend IT-bedrijf dat altijd op zoek is naar goede IT-professionals. We zijn een jong, dynamisch team wat elkaar inspireert en versterkt. Wij kijken altijd naar doorgroeimogelijkheden om jouw capaciteiten ten volste te benutten.

Medewerkers op 1

Onze medewerkers zijn net zo belangrijk voor ons als onze klanten. Sterker nog, we zetten onze medewerkers op de eerste plaats. We zijn een open en eerlijke organisatie. Geen rare regeltjes, afspraak is afspraak.

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en steken hier tijd en energie in. Als jij groeit, groeien wij tenslotte ook!

Door middel van zelfstudie, trainingen en coaching zorgen we ervoor dat onze medewerkers hoogopgeleid zijn en blijven. Ook steken we veel energie in het vinden van de juiste opdracht zodat het werk altijd uitdagend blijft. Uiteraard tegen een goed salaris en arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw kennis en ervaring.

Solliciteren

Wil je graag meer informatie over hoe het is om bij RealizIT te werken? Laten we dan eens kennismaken, de koffie staat klaar!

Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Controle niet gelukt

Vul a.u.b. alle velden in, voordat je op de knop verzenden klikt.