Onze diensten

RealizIT biedt verschillende diensten aan. Lees er hier meer over.

IT oplossingen

RealizIT biedt verschillende IT-oplossingen waarmee u wordt ontzorgd, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Wij zijn gespecialiseerd in: Cloud, Security, Identity en Automation. RealizIT richt zich met name op Microsoft omgevingen.

Beheer

In bestaande omgevingen moeten systemen onderhouden worden met de nieuwste technieken. Een goed werkende beheerafdeling is daarom belangrijk. Wanneer extra specialisme nodig is, heeft RealizIT specialisten die zorgen voor een goede aanvulling in het beheerteam. Onze ervaring zorgt ervoor dat personeel op de hoogte is van de nieuwe beheerstandaards die gebruikt worden binnen bedrijven.

Onze ervaring

RealizIT heeft ervaring met de volgende serveromgevingen:

       

Detachering

Detachering is een oplossing voor veel bedrijven als er op korte termijn hoogopgeleid personeel ingezet dient te worden. Dit kan nodig zijn door bijv. ziekte of de vraag naar extra specialisme.

Bij het starten van een project kunnen voor een bepaalde periode extra specialisten nodig zijn. Detachering zorgt dan voor een flexibele bezetting tijdens een project. Vernieuwing binnen een bedrijf zorgt voor nieuwe ideeën en inspireert bestaande medewerkers. Het personeel van RealizIT heeft veel ervaring binnen diverse branches die benut kan worden.

Netwerkspecialisme

Bijna alle computersystemen worden ondersteund door netwerken om data te transporteren. Om netwerken te onderhouden en te optimaliseren is specialisme vereist. RealizIT biedt specialisten die helpen uw netwerk te beheren en uitbreiden.