Automation

Diensten - Automation

Automation

IT-omgevingen worden steeds complexer, omdat er steeds meer componenten bij komen en omdat omgevingen hard groeien in omvang door virtualisatie. Het beheer en het uitvoeren van herhaaldelijke taken zoals patchen, neemt daardoor veel tijd in beslag. Wanneer deze taken geautomatiseerd worden, worden kosten bespaard en ontstaat hierdoor ruimte voor andere innovaties.

 

Lees hier binnenkort meer over onze dienstverlening op het gebied van Automation. Of neem nu contact met ons op om de mogelijkheden eens vrijblijvend te bespreken.

Nuttige toepassingen

✔ Repeterende beheertaken

✔ Patches en updates

✔ Uitrol werkplekken 

✔ Uitrol servers

PowerShell, Ansible en Ivanti

Twee veel gebruikte automation systemen zijn Ansible en PowerShell Desired State Configuration. Deze laatste werkt ook met Azure Automation. Beide systemen worden toegepast voor het automatiseren van beheerprocessen en voor continuïteit en betrouwbaarheid. Beide systemen zorgen ervoor dat de beheerlast daalt en daarmee ook de kosten.

Maar ook Ivanti Automation wordt gebruikt om zaken te automatiseren, al dan niet aangevuld met specifieke PowerShell scripts. Bij RealizIT hebben we ervaring met al deze systemen. Wij zetten onze ervaring graag in bij uw project.