Wie is RealizIT

Wij zijn een team van ervaren engineers en consultants. Wij zijn beschikbaar voor detachering voor IT beheer en implementaties in Noord-Nederland.

Over RealizIT

RealizIT is een IT-dienstverlener, gevestigd in Groningen. Onze ervaren engineers en consultants zijn beschikbaar voor detachering voor IT-beheer en implementaties in Noord-Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in IT-infrastructuren. Meer specifiek zijn onze specialismen: Cloud, Security, Identity en Automation.

Wij ontzorgen door uw automatisering uit handen te nemen. Een zieke medewerker of een project wat specialistische IT-kennis vereist? RealizIT staat voor u klaar. Onze specialisten werken snel, oplossingsgericht en resultaatgericht.

Duurzame relaties

Zowel met onze medewerkers als onze klanten gaan we graag duurzame relaties aan. Medewerkertevredenheid en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een transparante organisatie met een heldere communicatie. Eerlijkheid, transparantie, afspraak is afspraak, zijn voor ons belangrijke waarden. Deze combinatie van factoren maakt dat we hard groeien met tevreden klanten. En daar doen we het voor!

Missie

RealizIT ontzorgt en brengt continuïteit en expertise binnen uw automatisering. We willen met onze heldere aanpak dé IT-infrastructuur dienstverlener van Noord-Nederland worden.